Inici  Cercador

Mapa del web
 
  Portada  >  Serveis als ajuntaments   Tornar enrera  
 
Serveis als ajuntaments Imprimir ImprimirSUPORT TÈCNIC

Des del Consorci per a la Gestió de Residus del Vallès Occidental es dóna suport tècnic a diferents municipis de la comarca en diferents àmbits relacionats amb la gestió de residus. En són exemples l’estudi, seguiment i millora del servei de recollida de residus, el suport en la implantació de la recollida selectiva de la FORM en el municipi, la implantació i millora en la gestió a les Deixalleries i el seguiment i control de les dades de generació de residus, entre d’altres qüestions.

A més a més, de forma periòdica i habitual es planifiquen jornades formatives que responen a temes d’interès de l’àmbit, adreçades als tècnics i tècniques dels ajuntaments de la comarca, així com també visites a instal·lacions de referència.

SUPORT ECONÒMIC - ADMINISTRATIU

El Consorci per a la Gestió de Residus gestiona per compte dels municipis adherits, la facturació de la recollida selectiva de cada municipi a les empreses Ecoembalajes España i Ecovidrio mensualment, el seu cobrament i el posterior retorn als muni- cipis de les quantitats rebudes.

També es dóna suport als ajuntaments que ho sol·liciten en l’elaboració de plecs de clàusules, concursos i planificació i gestió d’ordenances i taxes de residus.
Serveis als ajuntaments
*  Observatori de Residus - Estadístiques
*  Servei de Deixalleria Mòbil
*  Servei comarcal de recollida d'oli domèstic
*  Àrea reservada
 
  Consorci de Residus del Vallès Occidental      
  Contactar  ·  Crèdits
Optimitzat per a Explorer 7.0, Netscape 7.0, Opera 7.0 i navegadors basats en Mozilla.